Apparatentester NEN 3140 software en apps

Toont alle 9 resultaten

Software en apps voor NEN 3140 apparatentesters

De meeste NEN 3140 apparatentester merken zoals Nieaf-Smitt en Metrel hebben software om de resultaten van de keuringen om te zetten naar een keuringsrapport.

NEN 3140 Software Nieaf-Smitt

Nieaf-Smitt heeft voor de oudere generaties meetinstrumenten zoals de Multipat, Multipat 3140 en de Multipat XE een eenvoudig PATS-W pakket beschikbaar.

De moderne Nieaf-Smitt PAT-manager V4 software is een uitgebreid materieelbeheer annex keuringsrapportage pakket. Per gekeurd item wordt een stamkaart aangemaakt. De keuringsrapporten kunnen worden voorzien van een bedrijfslogo en de digitale handtekening van de keurmeester. Bij Meetwinkel kunnen wij u alles over de software van Nieaf-Smitt software uitleggen.

NEN 3140 Software Metrel

De NEN 3140 apparatentesters van Metrel kan worden uitgelezen met het nieuwe MESM softwarepakket. Standaard worden de Metrel DeltaGT en de Metrel OmegaGT geleverd met een MESM basic software pakket. Hiermee kunt u eenvoudige rapportages creëren om aan te tonen dat u aan de wettelijke keuringsplicht heeft voldaan. Met een MESM Advanced upgrade pakket kunnen uitgebreidere rapportages worden gemaakt.

Metrel beschikt ook over een Android apps voor de DeltaGT en de OmegaGT. Met deze apps zijn de testers te bedienen. Ook kan de camera van een Android toestel (telefoon of tablet) worden gebruikt om QR-codes te scannen. Dit maakt het samenstellen van keuringsrapporten wel erg makkelijk.

NEN 3140 keurmeestercursus nodig?

De NEN 3140 keuring moet worden uitgevoerd door en deskundige keurmeester. Een cursus hiervoor is geen wettelijke verplichting. Het kan zeer handig zijn om in een dag de goed- en afkeurcriteria te leren kennen. Bij Ingenium dé Opleider verzorgen wij een praktische keurmeester NEN 3140 cursus op 15 locaties in Nederland. Er is altijd wel een locatie bij u in de buurt.

Geen tijd voor een dagcursus? Geen probleem! Wij hebben de cursus op dit moment ook als een volwaardige E-learning keuren NEN 3140 online. U doorloopt de hoofdstukken in uw eigen tijd op het medium die u wil (PC, tablet, etc.). Dit hoeft niet aaneengesloten, het systeem houdt bij waar u gebleven bent. U maakt aangesloten een online toets. Na behalen van de toets kunt u het online certificaat downloaden.

Meer weten over software voor NEN 3140 apparatentesters?

Neem contact op met de Meetwinkel NEN 3140 specialisten op 088 – 2450000 of via info@meetwinkel.nl.