Gossen Metrawatt

Gossen Metrawatt is een gerenommeerd Duits bedrijf dat zich richt op de productie van meet- en testinstrumenten voor verschillende toepassingen.

Gossen Metrawatt staat bekend om de betrouwbaarheid, nauwkeurigheid, en duurzaamheid van hun producten. Ze bieden vaak geavanceerde functies en voldoen aan strenge normen en richtlijnen, wat ze populair maakt onder professionals die betrouwbare meet- en testoplossingen nodig hebben.

Resultaat 1–16 van de 47 resultaten wordt getoond

Het productgamma van Gossen Metrawatt bestaat onder ander uit:

 1. Multimeters
  Metriso: Dit zijn isolatietesters die worden gebruikt voor het meten van de isolatieweerstand in elektrische installaties en apparaten.
  Metrahit: Een reeks handzame, nauwkeurige digitale multimeters die geschikt zijn voor allerlei metingen, zoals spanning, stroom, weerstand, en frequentie.
 2. Installatietesters
  Profitest: Deze serie van Gossen Metrawatt omvat diverse apparaten voor het testen van elektrische installaties volgens nationale en internationale normen, zoals de VDE 0100 en IEC 60364.
 3. Energie- en Vermogensanalyzers
  Energy: Apparaten zoals de Energy+ analyzers worden gebruikt om energieverbruik en netwerkkwaliteit te meten en te analyseren. Ze helpen bij het optimaliseren van het energiebeheer en het verminderen van energiekosten.
 4. Kalibratoren en Simulatoren
  Seculife: Deze kalibratoren worden veel gebruikt in de medische technologie voor het kalibreren van medische apparaten en systemen.
 5. Data Loggers en Meetoplossingen
  Metralog: Een serie dataloggers voor het registreren en analyseren van elektrische grootheden over langere perioden.
 6. Veiligheidstesters
  SECULIFE: Speciaal ontworpen voor het testen van medische apparatuur om ervoor te zorgen dat deze voldoen aan de veiligheidseisen.
 7. Power Quality Analyzers: Instrumenten voor het analyseren en bewaken van de kwaliteit van elektrische energie, essentieel voor het opsporen van problemen in het energienetwerk.