Keurmeester NEN 3140 startkits

Toont alle 9 resultaten

NEN 3140 keurmeester startkits

Wanneer u de keurmeestercursus doorlopen heeft en start als keurmeester dan komt er nogal wat op u af. Gebruik makend van de praktijkhandleiding leert u in korte tijd veel over de administratieve afhandeling van de keuringen. Bij Meetwinkel hebben wij voor u een aantal handige keurmeester NEN 3140 startkit samengesteld. Deze NEN 3140 keurmeester startkit bestaan uit een NEN 3140 apparatentester van Metrel of Nieaf-Smitt. Deze PAT tester hebben wij aangevuld met keuringsstickers en een keurmeester keurmeester kniptang, ook wel conducteurstang genoemd.

Soorten keurmeester NEN 3140 startkits

Van alle gangbare NEN 3140 apparatentesters van Nieaf-Smitt en Metrel hebben wij een keurmeester startkit samengesteld. Zo is er een Nieaf-Smitt Eazypat startkit, een Nieaf-Smitt Eazypat 3140 usb startkit en een Nieaf-Smitt Safetypat startkit. Van Metrel is er een DeltaGT startkit, een OmegaGT en een OmegaGT25A startkit.

NEN 3140 keurmeestercursus nodig?

De NEN 3140 keuring moet worden uitgevoerd door en deskundige keurmeester. Een cursus hiervoor is geen wettelijke verplichting. Het kan zeer handig zijn om in een dag de goed- en afkeurcriteria te leren kennen. Bij Ingenium dé Opleider verzorgen wij een praktische keurmeester NEN 3140 cursus op 15 locaties in Nederland. Er is altijd wel een locatie bij u in de buurt.

Geen tijd voor een dagcursus? Geen probleem! Wij hebben de cursus op dit moment ook als een volwaardige E-learning keuren NEN 3140 online. U doorloopt de hoofdstukken in uw eigen tijd op het medium die u wil (PC, tablet, etc.). Dit hoeft niet aaneengesloten, het systeem houdt bij waar u gebleven bent. U maakt aangesloten een online toets. Na behalen van de toets kunt u het online certificaat downloaden.

Vragen over welke accessoires u nodig heeft bij uw NEN 34140 apparatentester?

Neem contact op met de Meetwinkel NEN 3140 specialisten op 088 – 2450000 of via info@meetwinkel.nl.