Webshop

Meetwinkel, de marktleider in meetinstrumenten

Welkom bij Meetwinkel, de leverancier van metend, inspecterend en keurend Nederland.

Natuurlijk, meetapparatuur kan je bij een elektrotechnische groothandel aanschaffen. Heb je alleen vragen over de werking, of kom je er niet uit waarom je NEN 3140 tester dat lasapparaat of die heftrucklader afkeurt? De groothandel geeft dan meestal niet thuis. Heb je de NEN 3140 via Meetwinkel aangeschaft dan helpen we je met het interpreteren van de goed- en afkeurcriteria en leren we je dat dit komt door de aanwezige ontstoringscomponenten en dat je een hogere lekstroomwaarde mag accepteren.

Kortom: de service van meetwinkel houdt niet op na de verkoop.

Wereldmerken

Doordat wij met ons zusterbedrijf Ingenium dé Opleider jaarlijks tussen de 5000 en 6000 elektrotechnische professionals opleiden vermarkten de grote wereldmerken als Nieaf-Smitt, Metrel, Fluke, Gossen Metrawatt, Sonel, UNI-T, Kyoritsu hun meetapparatuur en meet accessoires graag via Meetwinkel.nl. Zij bieden ons en daardoor u direct de perfecte helpdesk ondersteuning. Des temeer een reden om voor Meetwinkel.nl te kiezen.

Kies het juiste meetinstrument

U kunt via meerdere ingangen op onze meetwinkel site het juiste meetinstrument selecteren:

  • Kent u het artikelnummer? Vul dit nummer in in het zoekveld;
  • Als u de merknaam en het type invult dan komt de naam en een afbeelding van het meetinstrument zichtbaar in beeld;
  • Via de homepagina vindt u een aantal buttons met de meest voorkomende categorieën zoals NEN 3140 apparatentesrters, NEN 1010 installatietesters, keuringsstickers, etc.
  • Via het webshopmenu aan de bovenzijde kunt u eveneens categorieën en sub categorieën selecteren zoals apparatentester NEN 3140 accessoires
  • Per categorie kunt u weer filteren op o.a. merk.

Compleet assortiment

Meetwinkel biedt een compleet assortiment aan. Mochten er bepaalde zaken ontbreken meld dit dan aan ons. Wij kunnen het vaak snel leveren en aan onze site toevoegen.

Afrekenen en betalen

U kunt uw aanschaf snel en simpel afrekenen met Ideal. U kunt bij ons zoals gebruikelijk ook op rekening / factuurbasis kopen. Na een kredietcheck ontvangt u de producten snel thuis.

Laagste prijs garantie

Meetwinkel biedt een laagste prijs garantie. Mocht een product elders goedkoper aangeboden worden meldt het dan aan ons. Wij geven u een passende aanbieding.