Metrel Transformatortesters WR Analyzer MI328115M

14.660,00 excl. BTW 17.738,60 incl. BTW

Transformatortester incl. testkabels van 15m

Artikelnummer: MI3281WR Categorieën: ,

Beschrijving

Draagbare transformatortester: Metrel MI3281

Diagnoseer de wikkelingsweerstand van je transformatoren met de MI3281 WR analyzer

De MI3281 WR analyzer is een draagbaar testinstrument voor 1- en 3-fasen transformatoren. Met dit geavanceerde apparaat wordt het diagnosticeren van de wikkelingsweerstand van je transformatoren een eenvoudige taak. Of je nu een professional bent die regelmatig transformatoren test, of een hobbyist die graag zijn eigen elektrische apparaten repareert, deze transformatortester biedt alles wat je nodig hebt.

Een veelzijdige teststroom voor nauwkeurige metingen

Met de MI3281 WR analyzer kun je de teststroom selecteren op basis van je specifieke behoeften. Of je nu werkt met kleine transformatoren of grote industriële apparaten, deze tester biedt een breed scala aan teststromen, variërend van 10 mA tot 20 A. Hierdoor kun je nauwkeurige metingen uitvoeren en de staat van je transformatoren betrouwbaar beoordelen.

Eenvoudige bediening voor zowel beginners als gevorderde gebruikers

Deze draagbare transformatortester is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Zelfs als je nog nooit eerder met een dergelijk instrument hebt gewerkt, zul je merken dat de bediening intuïtief en moeiteloos is. De duidelijke interface maakt het gemakkelijk om de gewenste functies te selecteren en de resultaten van je metingen direct af te lezen.

Voor gevorderde gebruikers biedt de MI3281 WR analyzer ook autosequenties en visuele tests. Deze geavanceerde functies helpen je om nog sneller en efficiënter te werken, zodat je meer tijd kunt besteden aan het analyseren van de resultaten en het nemen van de juiste beslissingen voor je transformatoren.

Betrouwbare kwaliteit en duurzaamheid

De MI3281 WR analyzer is gemaakt door Metrel, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige meetinstrumenten. Je kunt erop vertrouwen dat dit apparaat betrouwbaar en duurzaam is, zelfs bij intensief gebruik. Of je nu een professional bent die dagelijks met transformatoren werkt of een hobbyist die af en toe een test uitvoert, deze transformatortester zal je niet teleurstellen.

Wacht niet langer en zorg ervoor dat je transformatoren in optimale staat verkeren. Met de MI3281 WR analyzer krijg je de nauwkeurigheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt om je werk efficiënt en effectief uit te voeren. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van dit krachtige testinstrument!

metrel_MI3281_WR_analyzer_toepassing