Testo 317-3 CO-monitor en CO-detector

183,00 excl. BTW 221,43 incl. BTW

  • Praktische CO-monitor en meter
  • Direct inzetbaar: geen nulling
  • Alarm met aanpasbare grenswaarden
  • Meetbereik 0 tot 1999 ppm
Categorieën: , ,

Beschrijving

Beschrijving Testo 317-3 CO-monitor / CO-detector

De CO-monitor testo 317-3 detecteert de aanwezigheid van koolstofmonoxide in de omgevingslucht en waarschuwt de gebruiker door middel van een optisch en akoestisch signaal bij een te gevaarlijke gasconcentratie, bijvoorbeeld bij de installatie of het onderhoud van gasverwarmers.

Beschrijving Testo 317-3 CO-monitor / CO-detector

  • 3 jaar garantie op CO-cel
  • Geen nullingsfase, meetapparaat is onmiddellijk bedrijfsklaar
  • Instelbare alarmgrenzen
  • CO-nulling ter plaatse

Koolmonoxide is een zeer gevaarlijk gas. Het is onzichtbaar, geurloos en zeer dodelijk. Het is daarom belangrijk dat er op koolmonoxide gecontroleerd wordt als er een CV-ketel of boiler onderhouden of geïnstalleerd wordt. Op deze manier wordt de werking van de boiler gegarandeerd en koolmonoxide vergiftiging voorkomen

De testo 317-3 CO meter. Voor het meten van koolmonoxide in de omgevingslucht

Het neem slechts enkele seconden in beslag. Een korte test om te zien dat uw werkomgeving vrij is van koolmonoxide. De testo 317-3 CO meter meet de concentratie van koolmonoxide in de omgevingslucht en geeft de resultaten weer op het duidelijke display. De CO meter heeft een visueel en akoestisch alarm dat automatisch afgaat als er een grenswaarde wordt overschreden.
De CO meter wordt geleverd met een draagtas, polsriem en riemclip waardoor het meetinstrument altijd binnen uw bereik is en de CO meter niet op de grond kan vallen. De testo 317-3 wordt geleverd met drie jaar garantie op de CO sensor.

Levering van de Testo 317-3 CO-monitor / CO-detector

CO-monitor Testo 317-3 incl. lederen beschermetui en draagriem.

Bestellen van de Testo 317-3 CO-monitor / CO-detector

U kunt de Testo 317-3 online bestellen door te klikken op de knop Toevoegen aan winkelmandje. Hierna kunt u de bestelling afronden of eventueel verder winkelen. Levering vindt plaats op factuurbasis, dus geen betaling vooraf.