Testo 115i – Tangthermometer met smartphone-bediening

72,00 excl. BTW 87,12 incl. BTW

  • Comfortabele temperatuurmeting bij koelsystemen, airco’s en verwarmingsinstallaties – dankzij draadloze verbinding met smartphone of tablet
  • Snelle detectie van temperatuurveranderingen door grafische weergave
  • Meetgegevens analyseren en versturen via Testo Smart Probes App
  • Probleemloze inzet op ver van elkaar verwijderde meetpunten dankzij Bluetooth®-bereik tot 100 m

In combinatie met smartphone of tablet wordt de tangthermometer Testo 115i de ideale temperatuurmeter voor service en het opsporen van fouten bij koelsystemen, airco’s en verwarmingsinstallaties en voor de installatie ervan. Daarnaast kan men er ook aanvoer- en retourtemperaturen mee meten.

Artikelnummer: 0560 2115 02 Categorieën: ,

Beschrijving

Testo 115i – Tangthermometer met smartphone-bediening

Mobieler was professionele meettechniek nog nooit: temperatuurmetingen aan ver van elkaar verwijderde meetpunten worden met de Testo 115i een stuk eenvoudiger – dankzij draadloze verbinding met smartphone of tablet. En als tegelijkertijd de drukmeter Testo 549i wordt ingezet, kunnen ook afzonderlijke parameters van koelsystemen worden berekend.

Meten met app kent talloze voordelen

De meetgegevens worden van de tangthermometer draadloos naar de Testo Smart Probes App gestuurd en kunnen op uw smartphone of tablet comfortabel worden bekeken – naar keuze als diagram of in tabelvorm. Temperatuurveranderingen zijn daarmee onmiddellijk zichtbaar. Ter afronding kan het meetrapport als pdf- of Excel-bestand direct per mail worden verstuurd. Zo bespaart u tijd en verhoogt ook nog eens uw efficiëntie.

De Testo 115i word geleverd door Meetwinkel inclusief

  • 1 x Tangthermometer Testo 115i met smartphone-bediening
  • Batterijen
  • Kalibratieprotocol.