Testo 184 H1 – USB datalogger voor temperatuur en relatieve vochtigheid

162,00 excl. BTW 196,02 incl. BTW

 • Onbeperkte gebruikstijd
 • Alles in één datalogger: PDF rapporten, instellingenbestand en handleiding
 • Bij aansluiten op een computer wordt er direct een PDF rapport gegenereerd
 • Conform GxP, 21 CFR Part 11 en HACCP
Artikelnummer: 0572 1845 Categorieën: , ,

Beschrijving

Met de relatieve vocht en temperatuur datalogger Testo 184 H1, monitort u het transport van gevoelige goederen zoals farmaceutische producten, levensmiddelen of elektronica over een onbeperkte periode.
Bij aankomst op de bestemming laten de LED’s direct zien of de ingestelde grenswaarden zijn overschreden of niet. Om gedetailleerde informatie op te halen hoeft de temperatuur datalogger alleen maar op een PC aangesloten te worden, er wordt dan automatisch een PDF rapport met alle relevante meetdata aangemaakt. Om nog efficiënter te kunnen werken met de temperatuurlogger, zijn alle bestanden en informatie direct en veilig opgeslagen op de datalogger Testo 184 H1: configuratie, kalibratiecertificaat, handleiding en een PDF rapport van de geregistreerde data.
De relatieve vocht en temperatuur datalogger Testo 184 H1 heeft een geheugen voor 64. 000 meetwaarden. Het meetinterval is instelbaar van 1 minuut tot 24 uur. De batterij heeft een levensduur van 500 dagen. De datalogger Testo 184 H1 wordt geleverd met een standaard batterij die verwisseld kan worden door de gebruiker.
Testo 184 H1 is conform GxP, 21 CFR Part 11, HACCP en EN 12830. Testo is ISO 9001:2008 gecertificeerd en wordt door zowel interne als externe audits gecontroleerd.
Dit doet de relatieve vocht en temperatuur datalogger testo 184 H1 voor u

 1. Duidelijke alarm weergave
  Een blik op de LED’s is genoeg om te bepalen of de grenswaarden tijdens het vervoer zijn overschreden.
 2. Eenvoudige bediening
  De datalogger testo 184 h1 is zeer eenvoudig in het gebruik en er is geen training of kennis van transport nodig: druk op “start” en het loggen begint. Met een druk op “stop” eindigt de meting.
 3. Snel instellen
  In iedere Testo 184 H1, wrdt er een instellingenbestand opgeslagen waarmee het instellen van de Testo 184 H1 kinderlijk eenvoudig is. Geen downloads, geen installatie, geen interface en geen extra kosten.
 4. Gemakkelijk uitlezen
  Een PDF rapport met de meetgegevens wordt direct aangemaakt wanneer de temperatuur en relatieve vocht datalogger Testo 184 H1 op een USB ingang van een computer wordt aangesloten. Dit is geschikt voor langdurige archivering conform de PDF/A standaard.
 5. Mobiel uitlezen/printen op locatie
  Alle temperatuur en relatieve vocht dataloggers Testo 184 H1 kunnen op locatie worden uitgelezen met een Android smartphone met NFC. Meetgegevens overdragen naar de datalogger naar een Testo fast printer (optie) kan ook draadloos met NFC.
 6. ICT-veilig
  De temperatuur en relatieve vocht datalogger Testo 184 H1 werkt veilig, zonder installatie of downloaden van software. ICT problemen met een firewall of anti-virussoftware behoren tot het verleden.

Optioneel indien u de meetgegevens uitgebreid wenst te analyseren bevelen we u de Comsoft Professional aan.

De Testo 184 H1 wordt geleverd door Meetwinkel inclusief:

 • Temperatuur en relatieve vocht datalogger testo 184 H1 voor monitoren tijdens transport
 • Batterij

Andere suggesties…