Metrel Isolatieweerstandmeters Smartec

733,00924,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

De compacte  SMARTEC is een CAT IV isolatieweerstand- en doorgangstester van Metrel. Het instrument heeft een compacte behuizing, eenvoudige bediening en een duidelijke goed/fout aanduiding door middel van groene en rode verlichting naast het grote scherm. Je gebruikt de tester voor het zoeken naar storingen, periodiek onderhoud en controle van isolatieweerstand en aardverbindingen.

Het instrument voert snelle en betrouwbare doorgangstesten uit inclusief automatische polariteitwisselingpolariteitwisseling. Metingen worden uitgevoerd met een testspanning tussen de 50 en 1.000 Volt. Hierbij is het maximale meetbereik 30 GO. De grenswaarden zijn voorgeprogrammeerd en in te stellen door de gebruiker. Ook het uitvoeren van spanningsmetingen en frequentiemetingen behoren tot de mogelijkheid.

Een ingebouwde acculader, geheugen voor opslag van meetgegevens en een usb-aansluiting zijn ook aanwezig. De achterkant van de SMARTEC is voorzien van een magneet. Hiermee hang je het instrument eenvoudig aan de metalen deur van de verdeelinrichting. Dit alles verpakt in een robuuste, ergonomische en handzame behuizing.

Extra informatie

Soort

MI3121 1kV, MI3121H 2.5 kV

Specificaties

Merk Metrel
Producttype Isolatieweerstandmeter
Uitvoering Isolatieweerstandtester
Kleur Blauw, Grijs
EAN code 3831063414032