Metrel A1632 eMobilty analyzer

2.120,00 excl. BTW 2.565,20 incl. BTW

Beschrijving

Een volledige testprocedure voor laadstations en laadkabels

Met de A1632 eMobility Analyzer van Metrel haal je een complete EVSE-meetoplossing in huis. Deze analyzer is speciaal ontworpen om samen te werken met de EurotestXD en EurotestXC installatietesters, evenals de MultiServicerXD machine- en panelentester. Hiermee kun je moeiteloos een diagnose- en veiligheidstest uitvoeren volgens de NEN 1010 norm op Type 1 en Type 2 laadstations met Mode 2 of Mode 3 laadkabels van elektrische voertuigen.

Eenvoudige en snelle testprocedures met AutoSequence

Dankzij de geavanceerde AutoSequence procedures is het uitvoeren van een volledige testprocedure op laadstations en laadkabels nog nooit zo makkelijk geweest. Met slechts een paar simpele stappen worden alle benodigde tests automatisch uitgevoerd. Of het nu gaat om specifieke veiligheidstesten van een EV-RCD of EV-RCM 6mA DC aardlekbeveiliging, de A1632 maakt het allemaal mogelijk. Bespaar tijd en zorg ervoor dat jouw laadstations en laadkabels voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Real-time monitoring en probleemdetectie

Niet alleen biedt de A1632 eMobility Analyzer de mogelijkheid tot uitgebreide testprocedures, maar ook zorgt deze voor real-time monitoring van de communicatie tussen het laadstation en het elektrische voertuig. Tijdens deze analyse worden de pilot-spanningen gemeten en weergegeven, waardoor eventuele communicatiestoringen direct zichtbaar worden. Dit betekent dat je snel kunt ingrijpen en potentiële problemen kunt oplossen voordat ze leiden tot vertragingen of ongemakken. Met de A1632 ben je altijd verzekerd van een soepele en betrouwbare werking van jouw laadinfrastructuur.

De Metrel A1632 wordt geleverd als set en bevat:

  • 1x Metrel A1632 eMobility analyzer
  • 1x Type 2 adapter (M), 2 meter met lange CP-pin en 2 Metrel connectoren
  • 1x eenfase schuko naar driefasen CEE 16A voedingskabel, 2 meter
  • 1x 2 millimeter naar 4 millimeter cascade banaanadapter, 1 meter
  • 1x beschermtas voor accessoires, gemonteerd op de koffer
  • Metrel eMobility app voor Android (te downloaden via de Google Store)
  • Handleiding en fabriekskalibratiecertificaat

Specificaties

Merk Metrel
Producttype Installatietester accessoire
EAN code 3831063430018

Downloads

Folder Metrel e-Mobility analyser A1632 Handleiding Metrel e-Mobility analyser A1632