Metrel A1422 Adapter voor lasmachines en krachtstroom

2.925,00 excl. BTW 3.539,25 incl. BTW

  • Metrel A1422 meetkoffer voor de Multiservicer XA, OmegaGT en SigmaGT testers
  • Geschikt voor de Europese lasnorm NEN-EN-60974-4
  • Meten reële lekstroom aan krachtstroommachines (16 en 32A)

Beschrijving

Metrel 1422 Actieve Driefasenadapter voor NEN 3140 Metingen

De Metrel test-adapter A-1422, een opvolger van de A-1322, biedt dezelfde functionaliteit en is nu ook geschikt voor het testen van booglasapparatuur.

Deze veelzijdige test-adapter is ontworpen voor zowel probleemoplossing als periodieke tests van 3-fase apparaten. Het biedt specifieke functies zoals polariteitstests, verschilstroommetingen en het testen van 3-fase aardlekbeveiligingen.

Met de A-1422 test-adapter heb je een ideaal instrument voor diverse toepassingen. Het is ontworpen om naast toonaangevende testers zoals de Metrel Multiservicer XA, Metrel Sigma GT en Metrel OmegaGT serie te worden gebruikt. In combinatie met deze testers kun je functionele tests uitvoeren op apparaten tot 40A.

Wanneer gebruikt met de bovengenoemde testers, kan de verzamelde data worden opgeslagen in het geheugen en later worden uitgelezen met behulp van optionele software zoals Patlink Pro. Deze gegevens kunnen vervolgens worden verwerkt tot een volledig testrapport voor verdere analyse.

Met de Metrel 1422 Actieve Driefasenadapter ben je uitgerust voor nauwkeurige en uitgebreide NEN 3140 metingen, zowel voor periodieke tests als voor probleemoplossing.

Wilt u een Metrel 1422 actieve driefasenadapter bestellen?

U kunt de Metrel A1422 Driefasenadapter online bestellen door te klikken op de knop Toevoegen aan winkelmandje. Hierna kunt u de bestelling afronden of eventueel verder winkelen. Levering vindt plaats op factuurbasis, dus geen betaling vooraf.