Gossen Metrawatt Secuload adapter NEN-EN-60974-4

515,00 excl. BTW 623,15 incl. BTW

  • Voor Gossen Metrawatt Secutest
  • Ook te gebruiken voor de Nieaf-Smitt Safetypat 3140
  • Meten volgens de NEN-EN-60974-4

Beschrijving

Gossen Metrawatt Secuload voor NEN 3140 metingen aan lasapparatuur

Wil jij zeker weten dat jouw lasapparatuur voldoet aan de Europese norm EN 60974-4? Dan is de Gossen Metrawatt Secuload dé adapter die je nodig hebt. Met deze betrouwbare en professionele adapter kun je gemakkelijk metingen uitvoeren aan jouw lasapparatuur volgens de NEN 3140 standaard. Lees verder om te ontdekken waarom de Gossen Metrawatt Secuload een onmisbaar hulpmiddel is voor iedereen die werkt met lasapparatuur.

Betrouwbare metingen met de Gossen Metrawatt Secuload

Als professional is het essentieel om te kunnen vertrouwen op nauwkeurige meetresultaten. De Gossen Metrawatt Secuload biedt jou die betrouwbaarheid. Deze adapter is speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de EN 60974-4 norm. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat de metingen die je met de Secuload uitvoert accuraat en consistent zijn. Of je nu een ervaren lasser bent of een beginnende hobbyist, met de Gossen Metrawatt Secuload ben je verzekerd van kwaliteit.

Eenvoudig in gebruik, snel resultaat

De Gossen Metrawatt Secuload maakt het meten van jouw lasapparatuur eenvoudiger dan ooit. Dankzij de intuïtieve bediening en duidelijke display kun je moeiteloos alle benodigde metingen uitvoeren. Of het nu gaat om de controle van de isolatieweerstand, aardingsweerstand of lekstroom, met de Secuload heb je snel en gemakkelijk resultaat. Bespaar kostbare tijd en focus op wat echt belangrijk is: jouw werk.

Bestel nu en ervaar de voordelen van de Gossen Metrawatt Secuload

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw Gossen Metrawatt Secuload adapter. Met een paar muisklikken voeg je dit onmisbare hulpmiddel toe aan je winkelmandje. Bij ons hoef je geen betaling vooraf te doen, wij werken op factuurbasis. Zo loop je geen enkel risico. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling snel en zorgvuldig wordt geleverd, zodat je binnen de kortste keren aan de slag kunt met de betrouwbare metingen van de Secuload.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en ontdek zelf waarom de Gossen Metrawatt Secuload de beste keuze is voor al jouw NEN 3140 metingen aan lasapparatuur.