Vacature werkstudent commerciële binnendienst

Werkstudent commerciële binnendienst

Zin in een zomerbaan of bijbaan naast je studie? Ingenium de Opleider en Meetwinkel.nl zijn op zoek naar een werkstudent.

Ben jij een nauwkeurige en detailgerichte professional die graag een bijdrage levert aan het succes van onze webshop en opleidingswebsite? Bij de Ingenium Group zoeken we momenteel naar een commercieel medewerker binnendienst voor de websites de-opleider.nl en meetwinkel.nl.

In de rol van commercieel medewerker binnendienst ben jij verantwoordelijk voor het toevoegen van nieuwe producten aan onze online winkel. Met meer dan 1000 producten in ons assortiment zorg jij ervoor dat de juiste productspecificaties, omschrijvingen en afbeeldingen worden toegevoegd. Je ontvangt deze informatie van onze leveranciers en vertaalt deze op de juiste manier naar onze webshop. Dankzij jou kunnen onze klanten gemakkelijk en snel de juiste artikelen met alle benodigde informatie vinden. Bovendien denk je actief mee met het management om ons productaanbod te optimaliseren. Je komt met verbeteringsvoorstellen voor onze webshop, identificeert mogelijkheden tot optimalisatie en bent niet bang om je mening te geven.

Als commercieel medewerker binnendienst bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit het onderhouden van contacten met leveranciers, verwerken van productinformatie, optimaliseren van productinformatie, verbeteren van de webshop en de opleidingswebsite, uitvoeren van algemene kantoorwerkzaamheden en ondersteunen van het management.

Wat vragen wij van jou?

  • Je volgt een mbo-opleiding of hbo (werkstudent)
  • Het aantal uren per week is bespreekbaar
  • Je hebt een uitstekende schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent proactief, nauwkeurig en hebt oog voor detail
  • Basiskennis van Microsoft Excel, Wordt, WordPress en/of WooCommerce (of je bent bereid je hierin te verdiepen)
  • Woonachtig in de regio Hengelo / Twente

Wat bieden wij jou?

Bij de Ingenium Group geloven we in wederzijdse voordelen. Daarom bieden wij jou:

  • Een uitdagende functie met ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Volop kansen voor (bij)scholing
  • Een gezellig en informeel team
  • Een competitief salaris

Reageren

Als bovenstaande omschrijving je aanspreekt en enthousiast maakt, aarzel dan niet en reageer direct! Wil je graag werken bij de Ingenium Group? Dan zien we jouw CV en sollicitatie graag tegemoet. Neem dan contact met ons op. Stuur dan uw cv naar mevr. M.M. Boerkamp:

Geplaatst in Nieuws.