Testo 805i – Infrarood thermometer

94,00 excl. BTW 113,74 incl. BTW

Contactloze IR meter van oppervlakte temperatuur

  • Eenvoudige keuze van emmissiecoefficient in opgeslagen materialen lijst
  • Meetvlekmarkering met 8-punt laser
  • Beeldweergave met meetwaarden en meetvlekmarkering

De Testo 805i handzame infrarood thermometer met App is uitermate geschikt voor zeer snellen contactloze metingen aan muren, componenten en objecten die niet eenvoudig te bereiken zijn. Met meetvlekmarkering.

Artikelnummer: 0560 1805 Categorieën: ,

Beschrijving

De Testo 805i Infrarood thermometer werkend met Smartphone

Opmerking: infrarood thermometers meten de oppervlakte en zijn niet geschikt om temperatuur voor het Corona virus te meten.

De infrarood thermometer Testo 805i in combinatie met smartphone/app is uitermate geschikt voor zeer snelle contactloze metingen aan muren, componenten en objecten die niet eenvoudig te bereiken zijn. De meetlocatie wordt weergegeven door multi-point meetmarkering zodat u altijd precies weet waar u aan het meten bent. De meetgegevens kunnen eenvoudig uitgelezen worden in de App en kunnen worden gedocumenteerd. De App biedt ook de speciale menu voor het opsporen van vocht/schimmel plekken en kunt u met de App de meetprotocollen direct verzenden als PDF of Excel.

Testo Smart Probes App

De App verandert uw smartphone of tablet in het display van het meetinstrument. Zowel de bediening als de display van het instrument gaat via de Testo Smart Probes App op uw smartphone of tablet d.m.v. de draadloze Bluetooth verbinding. De App biedt ook de mogelijkheid om meetprotocollen aan te maken, foto‘s toe te voegen en van notities te voorzien en deze via e-mail te verzenden. Geschikt voor IOS en Android toestellen.

De Testo 805i word geleverd door Meetwinkel inclusief:

  • Testo 805i infrarood meter werkend met smartphone
  • Batterijen
  • Kalibratieprotocol