Metrel Aardingstesters Aardings analyzer

5.610,006.305,00

Beschrijving

De Metrel MI3295 is het antwoord op al uw elektrische testuitdagingen. Met zijn uitgebreide functionaliteiten en geavanceerde mogelijkheden is dit hét instrument dat professionals vertrouwen voor nauwkeurige en betrouwbare metingen.

De Metrel MI3295 is ontworpen om te voldoen aan de eisen van zowel beginnende als ervaren gebruikers. Met zijn intuïtieve gebruikersinterface kunnen zelfs nieuwkomers in de branche moeiteloos metingen uitvoeren. Voor doorgewinterde experts biedt de MI3295 geavanceerde functies en meetmethoden die aan de hoogste normen voldoen.

De belangrijkste kenmerken van de Metrel MI3295 omvatten:

1. Installatietests op alle soorten elektrische systemen, waaronder TN-, TT- en IT-netwerken.
2. Aardingsweerstandstesten met hoge precisie, om de veiligheid te waarborgen en problemen met aarding te identificeren.
3. Isolatieweerstandstesten om te controleren op lekstromen en isolatiedefecten.
4. Differentiële aardlekschakelaartesten voor de evaluatie van gevoeligheidsinstellingen.
5. Automatische testsequenties voor efficiëntie en tijdsbesparing.
6. Groot kleurenaanraakscherm voor eenvoudige navigatie en resultatenweergave.

De Metrel MI3295 is duurzaam en robuust, ideaal voor gebruik in zowel binnen- als buitentoepassingen. Met zijn draagbare ontwerp kunt u gemakkelijk naar verschillende locaties gaan zonder zwaar gereedschap mee te slepen.

Het verschil tussen de Metrel MI3290 en Metrel MI3295 is gebaseerd op hun functionaliteit en mogelijkheden als elektrische installatietesters. Hoewel beide testers hoogwaardige apparaten zijn die bedoeld zijn voor professioneel gebruik, zijn er enkele belangrijke verschillen die hun toepassingen en gebruikssituaties kunnen beïnvloeden. Hier zijn de belangrijkste verschillen tussen de twee modellen:

  1. Functionaliteit en meetmogelijkheden:
    • Metrel MI3290: De MI3290 is een veelzijdige aardingstester met verschillende meetmethoden voor aardingsweerstand en bliksembeveiligingstests. Het biedt meetmethoden zoals de conventionele 3-draads weerstandsmeting, één Flexklem voor pyloonmetingen, en andere frequentie-opties voor verschillende toepassingen.
    • Metrel MI3295: De MI3295 is een uitgebreide alles-in-één installatietester met een breder scala aan meetmogelijkheden. Het omvat installatietests op alle soorten elektrische systemen, aardingsweerstandstesten, isolatieweerstandstesten, differentiële aardlekschakelaartesten en automatische testsequenties voor efficiëntie.

Extra informatie

Soort

MI3290GF, MI3290GL, MI3290GP, MI3295