Metrel A1653 Bluetooth 2D / QR-code scanner

1.210,00 excl. BTW 1.464,10 incl. BTW

  • Metrel bluetooth 2D / QR-code scanner voor de OmegaGT-serie
Artikelnummer: A1653 Categorieën: ,

Beschrijving

Metrel A1653 Bluetooth 2D / QR-code scanner voor de OmegaGT-serie

Ontdek de kracht van draadloze efficiëntie met de Metrel A1653 Bluetooth 2D / QR-code scanner voor de OmegaGT-serie

Ben je op zoek naar een snelle en betrouwbare manier om barcodes en QR-codes te scannen? Maak dan kennis met de Metrel A1653 Bluetooth 2D / QR-code scanner voor de OmegaGT-serie. Deze geavanceerde scanner biedt jou de mogelijkheid om moeiteloos draadloos te scannen, zonder gedoe met kabels. Dankzij de Bluetooth-verbinding kun je eenvoudig verbinding maken met je computer, smartphone of tablet en direct aan de slag gaan.

Snel en betrouwbaar

De Metrel A1653 maakt gebruik van state-of-the-art scantechnologie die garant staat voor een snelle en betrouwbare werking. Of het nu gaat om het scannen van barcodes in een magazijnomgeving of het snel verwerken van QR-codes tijdens evenementen, deze scanner is er klaar voor. Het compacte formaat zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Gemakkelijke connectiviteit

Met de Bluetooth-functionaliteit van de Metrel A1653 kun je binnen enkele seconden verbinding maken met je gewenste apparaat. Of je nu een Windows-, Mac- of Android-apparaat gebruikt, deze scanner werkt probleemloos samen met verschillende besturingssystemen. Zo ben jij altijd verzekerd van optimale connectiviteit.

Ergonomisch en gebruiksvriendelijk

Niet alleen is de Metrel A1653 een krachtige scanner, maar hij is ook nog eens ergonomisch ontworpen. Het lichte gewicht en de comfortabele grip zorgen ervoor dat je langdurig kunt scannen zonder last van vermoeide handen te krijgen. Daarnaast is de bediening zeer eenvoudig, waardoor je direct aan de slag kunt.

Kies voor draadloze efficiëntie

Wil jij jouw werkzaamheden efficiënter maken? Kies dan voor de Metrel A1653 Bluetooth 2D / QR-code scanner voor de OmegaGT-serie. Deze all-in-one oplossing biedt jou ultiem gemak en betrouwbaarheid op het gebied van scantechnologie. Bestel vandaag nog jouw eigen exemplaar en ontdek zelf de kracht van draadloze efficiëntie!

Let op: De Metrel A1653 Bluetooth 2D / QR-code scanner is alleen compatibel met de OmegaGT-serie.