Gossen Metrawatt VL2E adapter

955,00 excl. BTW 1.155,55 incl. BTW

  • Geschikt voor alle merken en typen NEN 3140 testers
  • (Driefasen) meetadapter voor NEN 3140 metingen
  • Unieke functie om snel en effectief verlengsnoeren en haspels te meten door het creëren van een meetlus
  • CEE-vorm, 16 en 32A
  • Meetbussen t.b.v. meetsnoeren
Artikelnummer: Z745W Categorieën: , ,

Beschrijving

De Gosssen Metrawatt VL2 E Driefasen adapter: De ales-in-één oplossing voor het testen van 3-fasen apparaten en verlengkabels

De Gossen Metrawatt VL2 E Driefasen adapter is de perfecte oplossing voor het grondig testen van uw 3-fase apparatuur en verlengkabels. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten investeren in deze adapter:

  1. Betrouwbaarheid en Nauwkeurigheid: De VL2 adapter biedt nauwkeurige metingen van de weerstand van de beschermingsleiding, isolatieweerstand en vervangende lekstroom van uw 3-fase apparatuur. U kunt erop vertrouwen dat uw metingen betrouwbaar zijn en voldoen aan de geldende normen.
  2. Tijdsbesparing: Met de VL2 adapter kunt u snel en efficiënt testen uitvoeren, waardoor u kostbare tijd bespaart. Of het nu gaat om het testen van 3-fase apparatuur of verlengkabels, deze adapter maakt het proces snel en eenvoudig.
  3. Geldbesparing: Door regelmatig uw apparatuur en verlengkabels te testen met de VL2 adapter, kunt u potentiële problemen vroegtijdig identificeren en oplossen. Hierdoor voorkomt u kostbare uitvaltijd en reparaties, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn.
  4. Compatibiliteit: De VL2 adapter is compatibel met een breed scala aan apparatentesters, waardoor u geen nieuwe testapparatuur hoeft aan te schaffen. Of u nu al gebruik maakt van Secutest, Metraline PAT, Metratester of andere bekende merken en modellen, de VL2 adapter kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw bestaande testopstelling.

Bestel vandaag nog uw Gossen Metrawatt VL2E adapter!

Waar wacht u nog op? Investeer in de Gossen Metrawatt VL2 E Driefasen adapter en verhoog de veiligheid en betrouwbaarheid van uw 3-fase apparatuur en verlengkabels. Met zijn uitgebreide functionaliteit, veelzijdigheid en compatibiliteit met verschillende apparatentesters biedt de VL2 adapter u de alles-in-één oplossing die u nodig hebt.

Bestel vandaag nog uw Gossen Metrawatt VL2E adapter en geniet van de gemoedsrust dat uw apparatuur veilig en conform de geldende normen functioneert. Neem geen risico’s met uw bedrijf of uw personeel – kies voor de beste adapter op de markt en verzeker de veiligheid van uw elektrische apparatuur!