Metrel A1652 Bluetooth barcodescanner

781,00 excl. BTW 945,01 incl. BTW

  • Metrel bluetooth barcodescanner voor de OmegaGT-serie
Artikelnummer: A1652 Categorieën: ,

Beschrijving

Metrel A1652 Bluetooth barcodescanner voor de OmegaGT-serie

Metrel heeft dé oplossing voor jouw scantechnologie behoeften: de A1652 Bluetooth barcodescanner. Deze scanner is speciaal ontworpen om naadloos samen te werken met de OmegaGT-serie en biedt een efficiëntere manier om barcodes te scannen.

Een must-have voor efficiëntie

Dankzij de draadloze Bluetooth-functionaliteit van de A1652 kun je moeiteloos barcodes scannen zonder gedoe met kabels. Dit betekent dat je meer bewegingsvrijheid hebt en niet beperkt bent tot één locatie. Of je nu in een magazijn werkt of in een winkel, deze scanner is jouw ultieme partner voor optimale efficiëntie.

Het beste in zijn klasse

De A1652 heeft een snelle scansnelheid en leest barcodegegevens nauwkeurig, waardoor fouten geminimaliseerd worden. Bovendien kan hij verschillende soorten barcodes decoderen, zoals lineaire streepjescodes en 2D-codes, waardoor je flexibiliteit hebt bij het scannen van producten.

Vereenvoudig je workflow

Dankzij het ergonomische ontwerp ligt de A1652 comfortabel in je hand, zelfs tijdens langdurig gebruik. Door middel van eenvoudige bedieningselementen kun je snel en gemakkelijk barcodes scannen, wat resulteert in een vlotte workflow zonder vertraging.

Wil jij profiteren van optimale efficiëntie en een vereenvoudigde workflow? Wacht dan niet langer en schaf vandaag nog de Metrel A1652 Bluetooth barcodescanner aan. Verhoog je productiviteit en minimaliseer fouten – de toekomst van scantechnologie begint hier!

Let op: De Metrel A1652 Bluetooth barcodescanner is uitsluitend compatibel met de OmegaGT-serie.