Demo Nieaf-Smitt Eazypat

275,00 excl. BTW 332,75 incl. BTW

  • Demo tester
  • Door Ingenium docenten gebruikt tijdens trainingen

Beschrijving

Te koop: Demo EazyPAT van Nieaf-Smitt. Deze is door Ingenium docenten gebruikt tijdens cursussen.

Beschrijving Nieaf-Smitt EazyPAT

De Nieaf-Smitt EazyPAT is een zeer eenvoudig te bedienen NEN 3140 apparatentester. Ideaal voor de interne keurmeester die voornamelijk handgereedschappen en basis vast opgestelde machines gaat keuren. Voor een checklijst voor het registreren van de keuringen verwijzen wij u naar de downloadpagina.

Deze uiterst compacte, doch volwaardige NEN 3140 tester met digitaal display is de snelste en meest compacte tester in zijn klasse. De tester kent drie mogelijkheden:

  • Testen van Klasse I apparatuur
  • Testen van Klasse II apparatuur
  • Testen van IEC-kabels

 

Op het grote display (75 x 50 mm) worden zeer overzichtelijk de gemeten testwaarden weergegeven, waardoor ineen oogopslag de resultaten van de meting kunnen worden geregistreerd. Uniek aan deze tester is dat de grenzen van de NEN 3140 normering zijn opgeslagen, zodat naar de testwaarden een goed / fout indicatie wordt weergegeven. Dit verhoogt de gebruikssnelheid aanzienlijk.

De compacte behuizing biedt plaats aan 6 x 1,5V AA batterijen welke de tester licht en flexibel maken. Een gewicht van circa 1 kg., handzame behuizing, groot display en slechts drie bedieningsknoppen maken de tester uitstekend geschikt voor veeleisende gebruikers.

De tester wordt geleverd met luxe draagtas, Nederlandse handleiding, IEC-kabel en testsnoer.

Bestellen

U kunt producten online bestellen door te klikken op de knop Toevoegen aan winkelmandje. Hierna kunt u de bestelling afronden of eventueel verder winkelen. Levering vindt plaats op factuurbasis, dus geen betaling vooraf.

Andere suggesties…