BEL ME TERUG OF BEL 088 - 2450050
Wij zijn dealer van
Logo Nieaf-SmittLogo GMC InstrumentsLogo TestoLogo FlukeLogo KyoritsuLogo AmprobeLogo Kane BrigonLogo SonelLogo Uni-TLogo Metrel Ingenium MeetwinkelLogo Flir Ingenium Meetwinkel

Nieuws

Nieuwe Secutest familie - 24-03-2014GMC Instruments heeft als importeur van Gossen Metwawatt de nieuwe generatie van de Secutest NEN 3140 apparatentesters op de markt gebracht. Het betreft de vierde generatie van veelgeprezen Secustest. In lijn met de Profitest installatietesters is gekozen voor het introduceren van de Secutest Base en de Secutest Base10. Het verschil tussen de Secutest Base en de Base 10 zit 'm in het feit dat de Base10 de meting van de weerstand van de beschermingsleiding (Rpe of Rsl) naast 200 mA ook met 10 A teststroom kan uitvoeren. 

In een later stadium wordt de Secutest Xtra gelanceerd. De Secutest 4 Xtra zal ook diverse multimeterfuncties en een DC hoogspanningstest kunnen uitvoeren.

De nieuwe Secutest S4 serie voert niet alleen de NEN3140 metingen uit, maar is ook geschikt voor de medische norm  EN62353 en de lasnorm EN 60974-4. Of het nu gaat om enkelfasig apparaten of 3 leider met of zonder nul, de Secutest 4 kan alles meten.

Alle situaties worden afgedekt, alle typen lekstromen, isolatietests, kortsluittest, weerstand beschermingsgeleider, stroom, vermogen, energie, cos phi etc. Dit geeft zekerheid, een aanschaf van een Secutest S4 is er een voor vele jaren. En mocht er toch iets veranderen in de norm (bijvoorbeeld de introductie van de EN 62638), dan kan de tester geüpgrade worden.

De tester heeft een TFT kleurendisplay, uploadbare database, USB aansluitingen en de mogelijkheid tot het aansluiten van bijv. 1D/2D/QR en RFID scanners, protocol- en Barcode printers en een draadloos toetsenbord..

Om het systeem compleet te maken wordt gratis het softwarepakket ETC meegeleverd, waarmee de gebruiker, in de Nederlandse taal, alle meetgegevens kan verwerken tot keuringsrapporten.

Wilt u informatie over de Secutest hebben? Klik dan HIER. Voor een Secutest kit, voorzien van Secutest, ETC-software, 300 keuringsstickers en een conducteurstang, klik dan HIER.


Terug