BEL ME TERUG OF BEL 088 - 2450050
Wij zijn dealer van
Logo Nieaf-SmittLogo GMC InstrumentsLogo TestoLogo FlukeLogo KyoritsuLogo AmprobeLogo Kane BrigonLogo SonelLogo Uni-TLogo Metrel Ingenium MeetwinkelLogo Flir Ingenium Meetwinkel

Nieuws

Gebruikerstraining NEN 3140 meters - 17-02-2012


Ingenium Meetwinkel, de marktleider in meetinstrumenten is in 2012 gestart met het organiseren van gebruikerstrainingen.


Herkent u dit?
U heeft een NEN 3140 keurmeestercursus gevolgd, u heeft een NEN 3140 apparatentester aangeschaft, u heeft ‘m ontvangen, werpt een blik op de gebruikershandleiding en denkt: oké, en nu?

In dat geval is een halfdaagse gebruikerstraining interessant voor u. U neemt uw NEN 3140 apparatentester mee naar de gebruikerstraining en wordt door de ervaren docenten van ons zusterbedrijf Ingenium Bedrijfsadvies B.V. uitgebreid geïnstrueerd hoe de meetapparaten te bedienen zijn, wij helpen u met bepaalde instellingen. Vanwege de ruime ervaring van onze docenten met de apparatentesters van Nieaf-Smitt, Gossen Metrawatt, Metrel, Fluke, Kyoritsu, etc. zijn wij merkonafhankelijk. Niet zoals sommige instanties die alleen een gebruikersinstructie van een bepaald merk of type geven.

Voor de data verwijzen wij u naar de site van Ingenium Bedrijfsadvies B.V. klik hier voor informatie. 

Uiteraard is ook een uitgebreide in company instructie op locatie mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via 088-2450000 of via info@meetwinkel.nl


Terug